De Dry Croonen

Moderne strakke architectuur combineren met het authentieke en historische karakter van het pand op de Grote Markt in Zoutleeuw vormt de rode draad in het project De Dry Croonen. Met behoud van de mooie voorgevel ontwikkelt Under the Roof er een duurzaam nieuwbouwproject met 14 moderne appartementen, een B&B met 5 kamers en twee commerciële ruimtes.

 

Meer info en verkoop

>>  Immo GVE  <<
  >>  Immo Mezza  <<

 

Reeds 40% verkocht

Het aanbod

Type
Units

14 appartementen, 1 B&B met 5 kamers, 1 horeca- en 1 handelsruimte

Locatie
Zoutleeuw
Architect

Grosemans-Heylen Architecten

Status

In ontwikkeling

Omschrijving

Met zijn prachtig gerenoveerde voorgevel wordt De Dry Croonen de blikvanger van de Grote Markt en dé plek bij uitstek om de gezelligheid van een binnenstad te verbinden met uniek en duurzaam wonen. 

De Dry Croonen telt in totaal 14 appartementen, een Bed & Breakfast met 5 kamers, een horeca-ruimte en een handelsruimte. Stuk voor stuk gebouwd en afgewerkt met hoogwaardige materialen en voorzien van de modernste faciliteiten. Elk appartement krijgt een onderhoudsvriendelijke individuele warmtepomp die instaat voor zowel verwarming als de productie van sanitair warm water.

De Dry Croonen wordt een thuis voor iedereen die houdt van gezellig wonen in een bruisende binnenstad, al is het maar voor één nachtje in de B&B.

Omgeving

Het nieuwbouwproject De Dry Croonen, met daarnaast het gotische pronkstuk 'de Sint-Leonarduskerk', is gelegen op de hoek van de Grote Markt en de Groenplaats van Zoutleeuw, op wandelafstand van tal van winkels, een leuk terrasje in de zomer of een lekker restaurant.

Wil je toch even ontsnappen aan de gezellige drukte van de binnenstad? Dan vind je vlakbij tal van mooie fietsroutes, het provinciaal domein 'Het Vinne' of andere culturele bezienswaardigheden.

Op wandelafstand van horeca en winkels

Vlot bereikbaar

Vlakbij provinciaal domein 'Het Vinne'

Deel deze pagina

Woon, werk of investeer jij binnenkort ook Under the Roof?

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang updates over onze projecten.