Nieuws & events

Wat gebeurt er
Under the Roof?

2021/12/08

La Grande Muse in Luik krijgt vorm

La Grande Muse is het tweede project van Under the Roof in Luik en ondertussen is de ruwbouwfase bijna afgerond.

2021/09/29

Under the Roof werkt mee aan zoektocht naar 3.000 extra studentenkoten in Leuven

Met de start van het nieuwe academiejaar is ook weer duidelijk dat de markt kreunt onder de grote vraag naar studentenkamers. Men verwacht dat het tekort hiervan volgend academiejaar echt al problematisch zou kunnen zijn. De Universiteit en de stad mikken in Leuven op 3.000 extra studentenkamers. Een zoektocht waar Under the Roof graag aan meewerkt.

2021/09/28

LGV wordt Under the Roof

Tijd om al het briefpapier, de enveloppen en de blocnotes van LGV te recycleren. Waarom? Omdat we ze niet langer nodig hebben. Omdat de naam LGV niet langer bij onze visie op projectontwikkeling past. En omdat we vandaag met veel trots een nieuwe naam kunnen voorstellen die dat wel doet.

2021/09/27

Een nieuw academiejaar! Een splinternieuwe studentenkamer!

Dat is het geval voor de 30 studenten die deze week hun intrek nemen in het nieuwe studentenhuisvestingproject De Minckeler, gelegen aan de J.P. Minckelersstraat, een bruisende stadsomgeving tussen de hippe stadswijk Vaartkom en de Bondgenotenlaan van Leuven.

2021/03/01

Minckelersparking in Leuven verdwijnt ondergronds en maakt plaats voor duurzame woonwijk

Op de site van de oude Minckelersparking in Leuven komt er binnenkort een nieuwe, groene woonwijk De vervallen, oude gebouwen maken plaats voor een nieuwe, levendige buurt. Under the Roof is oprecht fier een stukje van Leuven veel mooier en duurzamer te kunnen maken met dit project.

Woon, werk of investeer jij binnenkort ook Under the Roof?

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang updates over onze projecten