Nieuws & events

Wat gebeurt er
Under the Roof?

date

Alle ogen op La Grande Muse in Luik

La Place Cockeril in Luik heeft in de loop der jaren al heel wat veranderingen ondergaan. En daar mocht ook 'Under the Roof' mee zijn stempel op drukken.

date

BEO-veld voor nieuwbouwproject De Dry Croonen in Zoutleeuw

Op de hoek van de Grote Markt en de Groenplaats van Zoutleeuw, bouwt projectontwikkelaar Under the Roof het nieuwbouwproject De Dry Croonen. In totaal goed voor 14 appartementen, een Bed & Breakfast met 5 kamers, een horeca-ruimte en een handelsruimte. Het wordt dé plek bij uitstek waar je de gezelligheid van de binnenstad kan combineren met uniek en duurzaam wonen. ‘Uniek’ door de combinatie van moderne architectuur met de authentieke karaktervolle voorgevel en ligging pal in het historisch centrum. ‘Duurzaam’ omdat er gewerkt wordt met een  thermische energiesysteem; het BEO-veld.

date

Existenzweek bij Batiment A

In afwachting van de opstart van ons bouwproject Nieuw Leuven, stellen we graag ons Batiment A ter beschikking van de Existenzweek. Met een hele reeks workshops wil de organisatie de focus leggen op leegstand van oude gebouwen in de stad.

date

Nieuwbouwproject Nagelmackers steelt show op de Luikse kaaien

In hartje Luik, vlak aan de Maas vind je Les Terrasses Nagelmackers.

Dit nieuwbouwproject van Under the Roof is ontstaan uit de wens van de stad Luik om de Leopolds-/Noordkathedraalwijk nieuw leven in te blazen. De stad wou een signaal geven, de wijk opwaarderen en de veelzijdigheid van de ligging tonen. En zo kwam Les Terrasses Nagelmackers tot stand.

Woon, werk of investeer jij binnenkort ook Under the Roof?

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang updates over onze projecten