Nieuws & events

Wat gebeurt er
Under the Roof?

2022/09/05

Nieuwbouwproject Nagelmackers steelt show op de Luikse kaaien

In hartje Luik, vlak aan de Maas vind je Les Terrasses Nagelmackers.

Dit nieuwbouwproject van Under the Roof is ontstaan uit de wens van de stad Luik om de Leopolds-/Noordkathedraalwijk nieuw leven in te blazen. De stad wou een signaal geven, de wijk opwaarderen en de veelzijdigheid van de ligging tonen. En zo kwam Les Terrasses Nagelmackers tot stand.

2022/04/21

Under the Roof is gastheer voor RES café Herent

Op donderdag 21 april was Under the Roof samen met Immo Liv'it en COMODO architecten, gastheer en gelegenheidssponsor voor het REScafé van RES vzw.

2022/02/15

2de buurtinfomoment Nieuw Leuven | woensdag 9 maart 2022

Ons 1ste buurtinfomoment was een succes. In tussentijd zaten we niet stil. Naar aanleiding van het openbaar onderzoek nodigen we je dan ook graag uit voor de tweede editie op woensdag 9 maart van 14u tot 20u bij Batiment A, J.P. Minckelerstraat 64 in Leuven.

2022/02/01

Een nieuwe toekomst voor het Montfortanen Klooster in Leuven.

Under the Roof werkt mee aan een nieuwe toekomst voor het  Montfortanen Klooster in Leuven. En daar zijn we trots op!


De aankoop, de verbouwing en daarmee ook meteen de herbestemming van het Montfortanen klooster op de Diestsevest in Leuven past perfect binnen de strategie van Under the Roof. Steeds opnieuw creëren wij projecten voor de toekomst en trachten we te streven naar een omgeving waar het goed leven is voor iedereen, naar een échte thuis Under the Roof.

Woon, werk of investeer jij binnenkort ook Under the Roof?

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang updates over onze projecten