KaaiKot

De stad Kortrijk opende in 2018 de Verlaagde Leieboorden, een project dat bij vele Kortrijkzanen en bezoekers erg in de smaak viel. Deze upgrade van de oude Leie wordt doorgezet aan de Dolfijnkaai waar Under the Roof 19 studentenkamers bouwt, een nieuwbouwproject dat, mede door zijn unieke ligging, een uitzonderlijke plek zal worden om te wonen én te studeren.

in verkoop

Het aanbod

Type
Units

19 studentenkamers

Locatie
Kortrijk
Architect

Adins - Vanlooveren

Status

Binnenkort in verkoop

Omschrijving

Het nieuwbouwproject aan de Dolfijnkaai wordt gekenmerkt door zijn frisse hedendaagse architectuur en modern ingerichte kamers met veel oog voor rust en samenzijn. Dankzij een doordacht ontwerp, energiezuinig en volledig afgestemd op de nieuwste normen, genieten alle 19 studentenkamers van voldoende licht en ruimte om een optimaal woon- en studeercomfort te garanderen.

Omgeving

Het nieuwbouwproject aan de Dolfijnkaai is het ideale startpunt voor de student. De verschillende universiteiten en hogescholen zijn makkelijk te bereiken met de fiets. Daarnaast vind je op wandelafstand de nieuwe Leiebrug die je, na een drukke dag studeren, in een mum van tijd naar het stadspark op de tip van Buda brengt.

Kortom, wil jij een zorgeloze en onvergetelijke studententijd in Kortrijk? Dan is wonen Under the Roof van het KaaiKot alvast eerste stap in de goede richting.

Toplocatie in een groene omgeving aan het water

Op fietsafstand van de campus

In de gezellige binnenstad van Kortrijk

Deel deze pagina

Woon, werk of investeer jij binnenkort ook Under the Roof?

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang updates over onze projecten.