Montfortanen

Op de Diestsevest, gelegen op wandelafstand van Leuven Station, gaat Under the Roof vol enthousiasme aan de slag met de ontwikkeling van een nieuwe toekomst voor het Montfortanen Klooster. De site werd in 2021 bestempeld als bouwkundig erfgoed.

 
uitverkocht

Het aanbod

Type
Units

64 studentenkamers

een nieuw gebouw voor vzw De Wissel

Locatie
Leuven
Architect

Studio Roma

Status

In ontwerp

Omschrijving

Omringd door een omgeving in ontwikkeling, krijgt ook het Montfortanen Klooster binnenkort een nieuwe bestemming. Met een grote aandacht voor de grote architecturale en historische waarde van de site gaat Under the Roof er vol enthousiasme aan de slag met de ontwikkeling van 64 moderne studentenkamers. Moderne kamers, praktisch ingericht en supercomfortabel op een creatieve en inspirerende site. Met andere woorden; een nieuwe thuis waar je in de ideale omstandigheden kan studeren, wonen en leven.

Naast het bruisende studentenleven op de site, komt er ook een nieuw gebouw voor vzw De Wissel, een begeleidingsnetwerk voor kwetsbare jongeren en jonge gezinnen.

Omgeving

Het Montfortanen Klooster, met daarnaast de Parochiekerk Onze-Lieve-Vrouw Middelares, is gelegen op wandelafstand van Leuven station en vormt de verbinding tussen de Diestsevest en het stadscentrum.

 

Vlakbij centrum Leuven

Vlot bereikbaar

Op wandelafstand van station Leuven

 
Deel deze pagina

Woon, werk of investeer jij binnenkort ook Under the Roof?

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang updates over onze projecten.