Aleidis

Hou jij van het bruisende stadsleven, maar laat je de drukte ook wel eens graag aan je voorbij gaan? Dan is het nieuwbouwproject Aleidis, gelegen in de rustige historische stadwijk van de Onze Lievevrouwstraat in Leuven, de ideale match voor jou.

 

Verlaat je appartement en je staat in een mum van tijd op de Oude Markt waar je kan genieten van het echte stadleven, de gezellige restaurants of de leuke winkeltjes. Wil je toch liever rust vandaag? Kuier dan naar de kruidtuin en of geniet van een lekker glas op je eigen terras met zicht op de Dijle.

In verkoop

Het aanbod

Type
Units

5 appartementen met berging en fietsenstalling

Locatie
Leuven
Architect

Grosemans-Heylen Architecten

Status

In ontwikkeling

Omschrijving

Dit kleinschalig woonproject in de Onze-Lievevrouwstraat krijgt 5 hedendaagse 2 slaapkamer-appartementen met elk een ruim terras dat uitkijkt op de Dijle. De elegante en subtiele nieuwbouwarchitectuur straalt een rust uit die mooi contrasteert met het bruisende leven in de Leuvense binnenstad.

Elk appartement is bijna-energieneutraal en dat dankzij een individuele warmtepomp die instaat voor de vloerverwarming en het sanitair warm water. Dat maakt dit nieuwbouwproject klaar voor de toekomst.

Omgeving

Tussen de straatjes en pleintjes van de binnenstad ligt de Onze-Lievevrouwstraat. In slechts enkele tellen sta je op de Oude Markt van Leuven waar je het stadsleven kan opsnuiven, kan kuieren door de winkelstraten of genieten van lekker eten in één van de vele restaurantjes.

Schitterende ligging in het centrum van Leuven op 230m van de Oude Markt

Vlakbij de podiumkunstensite en de kruidtuin

Zicht op de Dijle

Deel deze pagina

Woon, werk of investeer jij binnenkort ook Under the Roof?

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang updates over onze projecten.